Securitas søger deltidsvagter til vores mobile enhed i Glostrup.

 
     
 

Vil du være med til at gøre en forskel, hvor du giver kunderne og borgerne en god serviceoplevelse?
Trives du i et selvstændigt job, hvor det forventes at du løser mange forskellige opgaver og træffer adskillige beslutninger i løbet af din vagt?

Hos Securitas får du gode vilkår og ordnede forhold. Og du får mulighed for at udvikle dine kompetencer i en virksomhed, hvor vi går meget op i at efteruddanne vores personale.

 

OBS: Har du læst dette stillingsopslag på Jobindex, kan du blot gå direkte til "send ansøgning" ude til højre i denne annonce. 

 

Få en afvekslende hverdag med tilsyn og alarmudrykning.

Som Securitas vagt bliver du del af vores Mobile enhed på Sjælland, hvor du sammen med et godt sammentømret team dækker Vestegnens. Sammen løser I traditionelle vagtopgaver som tilsyn og alarmudrykning.  

Du får en meget selvstændig og dynamisk hverdag, hvor du aldrig helt ved, hvad dagen bringer. På den ene vagt kører alt måske på skinner, mens du på næste vagt har brug for at træffe hurtige beslutninger, når der er brug for din assistance her og nu. 

 

Gode vilkår og central opbakning 

Du ansættes efter gældende overenskomst, og vagtrullet fastlægges med faste fridage, og med en variation mellem dag-, weekend og nattevagter. 

Har du brug for assistance, kan du altid ringe til vores døgnovervågede kontrolcentral, hvor der er opbakning at hente 24/7. Du kan også tage kontakt til en vagtkollega over telefonen – og i sidste instans naturligvis overlevere opgaven til myndighederne. 

 

Uddannet vagt med et stort servicegen  

Du er selvstændig og kan træffe beslutninger – også under pres. Samtidig er du en team-player, som gerne træder til, hvis kollegerne har brug for din hjælp. Du er arbejdsom og meget serviceminded, så du møder kunderne og borgerne med et smil og giver dem en god serviceoplevelse.  

  • Du har bestået AMU Grundlæggende Vagtkursus. 
  • Du taler flydende dansk og kan begå dig på engelsk. 
  • Du har B-kørekort. 
  • Du er fleksibel i forhold til arbejdstider. 

 

Interesseret?

Så send os en motiveret ansøgning via linket "Send ansøgning" til højre i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på anden vis vil ikke blive registreret. 

Husk at inkludere CV, et nyt og vellignende foto samt dokumentation for alle relevante uddannelser/kurser. Fortæl os, hvorfor du gerne vil være en del af en unik arbejdsplads, hvor den gode kundeservice er i fokus. 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Driftsleder Johan Skjoldborg på mail: johan.skjoldborg@securitas.dk

Vi afholder samtaler løbende, og kandidater vil modtage link til test. 

 

Hvad kan Securitas tilbyde dig? 

Vi tilbyder en arbejdsplads, hvor den ydelse og den service du leverer, er et af vores kerneområder. Du bliver en del af vores Securitas Vagtteam på Sjælland, og er i en virksomhed som værner om vores værdier ”Ærlighed – Vagtsomhed – Hjælpsomhed”, og hvor vores kerneydelse til kunderne er baseret på viden, mennesker og teknologi. 

Securitas A/S er en del af den globale sikkerhedskoncern, Securitas AB, der er repræsenteret i over 50 lande. Securitas A/S har over 1000 ansatte og med 20 afdelinger, to kontrolcentraler og 145 biler på vejene hver nat, garanterer vi et beredskab der skaber tryghed. Vores løsninger har sikret os en position som markedsleder gennem mange år. 


 

Vi har øje for dig.. 

 

Arbejdssted:

Glostrup

Tiltrædelse:

Hurtigst muligt

Ansøgningsfrist:

Hurtigst muligt

 
Printvenlig version
Send ansøgning
www.securitas.dk